perjantai 21. marraskuuta 2008

Päätä seinään ja nyrkki suuhun






Joskus tulee sellaisia päiviä että oksat pois. Tänään oli sellainen, alku oli vielä siedettävä aikaisesta herätyksestä huolimatta, juttelin äitini kanssa puhelimessa ja päätettiin että tammikuussa viedään tytöt Tukholmaan Astrid Lindgrenin satumaailmaan joka on interaktiivinen satupuisto ja ollaan yötä Tukholmassa ja shoppailaan, ja mä oikeesti odotan sitä jo, siitä tulee hauskaa, Melindakin oli todella innoissaan kuin kerroin ja papukaija Nathalie siinä vieressä tajuamatta mistä me puhuttiin.






Mutta Nathalien silmä rähmisi ja jouduin viemään lääkärille jossa saatiin jonottaa 1½ tuntia, minulla oli migreenikohtaus päällä ja minun olisi pitänyt olla klo 17 kotona vastaanottamassa yks paketti, ja kun yritin soittaa sinne niin akku loppus. Tyypillistä.

Noh voin raportoida että mun eksä oli kerrankin ripeä ja avulias ja maksoi tyttäremme lääkkeet heti kun pyysin rahaa, en viitsi ihan aploodeja antaa mutta kiitollinen olen, niin varmaan Nathaliekin tosin pelkään jo lääkkeiden laittamista, se huuto tulee olemaan korvia hivelevää, tai sitten ei.

Melinda odottaa hirveesti muuttoa, ja suunnittelee jo kaikenlaista, nukelle tuplarattaita ja sitä sun tätä, muutamme siis pienempään ja tuplarattaita joulupukki ei tule tuomaan vaikka neiti seisoisi päällään. Mutta kun kysyin minne me ne tuplat laitetaan vaihtoehtoja löytys montakin:
- Annetaan Nathalien nukenrattaat pois (Nathaliella on nuken sateenvarjo rattaat eli ei vie hirveesti tilaa)
- No laitetaan ne jonnekin.

Olen myös selittänyt että Nathalien synttärit vietetään tässä ns vanhassa kodissa ja Melindan sitt uudessa joten pari päivää sitten selitys oli tämä:

- Nathalie täytetään vanhassa kodissa ja mut täytetään uudessa..

Melinda jutteli myös isällensä tässä menneellä viikolla;

- Isi, äiti tarttee myssyn kun sillä paleli varpaat.


Mutta päivän paras on Nathalie joka kimpaantuu pahastikin jos häntä sanoo prinsessaksi:

- Eeei, Tli apina, äidin apina.
Ja hän oli tarhatädille vastannut kun tarhatäti kysyi jos Nathalie on hänen kurpitsa:

- Ei, porkkana.

Tänään kun lähdettiin niin Nathalie vilkutti kyseiselle tarhatädille;
-Hei hei porkkana. (mojot =morot)
Jos Nathalieta sanoo isoksi tytöksi niin hän ottaa mutrusuun esille ja sanoo melkein itkien:

- Tli Liten (Tli pieni)...

Kyllä rakkaani olet vielä pieni aivan kuten isosiskosikin.

Tässä on Tli liten...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Agatha!

Ihanasti kirjoitat tytöistäsi ja elämästäsi muutenkin. Ihan vakiovieras olen ollut jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt tajuan jättää kommenttia.

Voikaa hyvin. <3

Anonyymi kirjoitti...

Miekii jätän tassun jäljen..linkitin siut blokiini, ethän pahastu?? :o)) Löydän sut nopsemmin listasta, kun täällä kuitenkin tulee useesti vierailtua!