maanantai 8. joulukuuta 2008

Times a wasting

Jos joku kaipaa vähän sairaslomaa niin täällä olisi tarjolla bakteereita ja viruksia jotka takuulla pitävät kantajansa sängyn pohjalla. Mä ja Nathalie ollaan terveitä, Melindan kunto romahti.
Eli sairasloma jatkuu.

Eilen molemmat oli täysin kondiksessa, käytiin kirjastossa ja syömässä ravintolassa sen jälkeen kuunneltiin sukkarokkiorkesteria Hansassa, ihan jees päivä. Tänään ex-anoppi haki tytöt ja hoiti niitä koko päivän että pääsin kouluun ja illalla sain likat takaisin, Melinda raukka ihan kalpee ja kipee, nyt ois jo kiva palata tarhaan ja arkeen.

Koulutyöt painaa päälle, eli jos jollakulla on tylsää niin täällä olis mm 10 kysymystä työoikeudesta jotka tarvitsisi vastauksia, olis kaks tenttii johon lukea yks elokuvaanalyysi ja oli mulla jotain muuta vielä.

Nyt vaan mietin että mikä elokuva ois; kiinnostava ja kertoo johtajuudesta, oisko Schindlerin lista? vai muita ehdotuksia otetaan vastaan!!!

Oon aika väsynyt ja naatti, onneksi kohta on loma. Sain tänään rattaat pyörimään oman opintosuunnitelman puolesta ja pääsen luultavasti valmistumaan kevät 2010 mennessä, eli vain puoli vuotta jäljessä luokkakavereitani, aika hyvä ottaen huomioon että olin 9kk äitiyslomalla tässä välissä.

Tylsä päivä, tylsä blogikirjoitus.

Jag är inte en morgonmänniska alls.

Ei kommentteja: